Araköy İlkokulu

WEB https://arakoyio.meb.k12.tr
Adres : Araköy Köyü Merkez/ŞIRNAK
VİZYON : BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE YAKIN BİLİP; CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ UZAK TUTMAK TEK İDEALİMİZDİR.
MİSYON : Okulun sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının Savunucusu bireyler yetiştirmek temel işimizdir.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama saati...:08:10 Bitiş Saati.....:13:45
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım okul servisiyle yapılmaktadır.Ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayız. Okul saatlerinde servisle, okul saati dışında dolmuşlarla ya da taksiyle ulaşım sağlanabilmektedir. Araköy Köyü yol üzerinde değildir, yolun 1 km aşağısındadır,dolmuşlara binebilmek için 1 km yola çıkmak gerekmektedir bazı dolmuşlar köyün içerisine de girmektedir.
Yerleşim Yeri : Araköy Köyü Merkez/ŞIRNAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şırnak merkeze 8.3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :